Vištienos sparneliai meduje ir sojos padaže – nepakartojamas patiekalas!

0 min. skaitymo

Apsilaižysite pirštus!

Sudėtis

  • 1 kg vištienos sparnelių
  • 5 šaukštai skysto medaus
  • 6-8 šaukštai sojos padažo
  • 4 skiltelės česnako
  • druska ir pipirai pagal skonį

Gaminimas

Sparnelius užpilkite medumi ir sojos padažu. Pagal skonį pridėkite druskos ir pipirų ir susmulkintą česnaką. Gerai išmaišykite. Leiskite pasimarinuoti apie 20 minučių.

Sudėkite į kepimo skardą, išteptą aliejumi. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-40 min.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *