Ši tiršta, kvepianti vištienos sriuba patiekiama garsiausiuose restoranuose. Tačiau jūs galite ją pasigaminti namuose ir nustebinti visą šeimą.
Jums reikės:
didelių vištienos šlaunelių – 6 vnt.;

vidutinių svogūnų – 2 vnt.;

raudonosios aitriosios paprikos – 1 vnt.;

Smulkintų jalapeno pipirų – 1 valgomojo šaukšto;

česnakų – 3 skiltelių;

maltų kmynų – 2 šaukštelių;

kvietinių miltų – 1 valgomojo šaukšto;

vištienos sultinio – 1 l;

baltų konservuotų pupelių – 400 g;

konservuotų kukurūzų – 100 g;

tarkuoto sūrio – 100 g;

druskos pagal skonį.
naudinga namų ruošoje?" width="1200" height="628" />
Gaminimas:
Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinkite 2 valgomus šaukštus augalinio aliejaus. Lėtai maišydami, kepkite vištieną iki auksinės spalvos, maždaug 5 minutes. Sudėkite į lėkštę.
sriuba" width="777" height="518" />
Į smulkintuvą sudėkite pipirus, česnakus ir svogūnus. Susmulkinkite iki vidutinio dydžio gabalėlių.
Sumažinkite ugnį iki vidutinės. Įdėkite susmulkintas daržoves ir kepkite maišydami maždaug 3-4 minutes. Įpilkite kmynų ir išmaišykite, kepkite dar 1 minutę. Suberkite miltus ir pakepinkite maišydami dar 1 minutę.

Palaipsniui, nuolat maišydami, supilkite sultinį ir užvirkite. Įberkite druskos pagal skonį. Į masę sudėkite vištieną, pupeles ir kukurūzus. Troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies 10 minučių.
Vištienos sriuba paruošta. Prieš patiekdami, apibarstykite tarkuotu sūriu.
Skanaus!
