Ypatingu būdu keptuvėje troškinti kopūstai! Skanu ir originalu!

1 min. skaitymo

Taip jūs dar negaminote! Tiesiog skanumėlis!

Ingredientai:

  • kopūstas – 200 g
  • kiaušiniai – 3 vnt.
  • raudona aitrioji paprika – 1 vnt.
  • žalia paprika – 1 vnt.
  • svogūnų laiškai
  • malti juodieji pipirai ir druska – po 0,5 arbatinio šaukštelio
  • sojos padažas – 2 šaukštai
  • miltai – 2 šaukštai.
  • duonos trupiniai- 2 šaukštai
  • augalinis aliejus -2 šaukštai
  • juodosios sezamo sėklos – 1 šaukštelis

Paruošimas:

  1. Kiaušinius išplakite šakute.
  2. Plonai susmulkinkite kopūstus ir suberkite juos į dubenį su kiaušiniais.
  3. Paprikas supjaustykite juostelėmis, svogūnų laiškus susmulkinkite ir suberkite į kiaušinius.
  4. Druską ir pipirus suberkite į miltus ir duonos trupinius. Užpilkite viską sojos padažu ir sumaišykite.
  5. Įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite viską iki auksinės rudos spalvos, apibarstydami sezamo sėklomis.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *