Švelnaus skonio austriškos salotos: puiki idėja šventiniam stalui

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Jums reikės:

1 skardinės žuvies konservų

6 virtų kiaušinių

150 g tarkuoto sūrio

1 svogūno

50 g sviesto

150 g majonezo

Kaip gaminti?

Atskirkite virtų kiaušinių baltymus ir trynius, sutarkuokite į atskirus dubenėlius. Supjaustykite svogūną, užpilkite verdančiu vandeniu (tai padės pašalinti kartumą).

Sluoksniuokite salotas: pirmas sluoksnis – pusė kiaušinių baltymų, antras sluoksnis – šakute susmulkinta žuvis, trečias sluoksnis – svogūnai ir tarkuotas sviestas, ketvirtas sluoksnis – kiaušinio tryniai, penktas sluoksnis – likusi kiaušinių baltymų dalis. Tarp salotų sluoksnių dėkite šiek tiek majonezo.

Paruoštas salotas bent tris valandas laikykite šaldytuve. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio, galite papuošti žalumynais.

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *