Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Agurkai – kaip švieži. Agurkus taip sūdau jau 25 metus. Jie būna traškūs ir aromatingi!

Geriausias receptas!

Ingredientai:

  • agurkai
  • žalumynai pagal skonį
  • česnakai
  • aitrieji pipirai

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Paruošimas:
  • Nuplaukite agurkus ir žalumynus.
  • Į indo dugną įdėkite žalumynus, keletą skiltelių česnako, krapų, petražolių, aitriųjų pipirų pagal skonį.
  • Užpilkite visą stiklainį agurkais.

  • Į vieną litrą šalto vandens dėkite 2 šaukštus druskos.
  • Ištirpinkite druską vandenyje ir užpilkite ant agurkų.
  • Pastatykite agurkų stiklainius į vėsią vietą 2,5 paros.
  • Galite valgyti tokius iš karto, tačiau norint išsaugoti ilgesniam laikui ir užkonservuoti, nupilkite sūrymą ir jį užvirkite.
  • Supilkite karštą sūrymą į stiklainius, užsukite dangtelius ir palikite atvėsti.
  • Kai atvės, sudėkite stiklainius į šaldytuvą. Po savaitės galėsite valgyti.

Taip paruošti agurkai puikiai tiks kaip užkandis, padažams ar sriuboms ruošti.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---