Šeštadienis, 5 liepos, 2025

Naujausi

Kaip keptus svogūnus ir morkas paversti dar skanesniais: 3 paprastos gudrybės

Nors dauguma šeimininkių mano, kad visiškai pakanka tiesiog pakepinti morkas ir svogūnus, ir šios daržovės tikrai bus skanios, tačiau tai nėra tiesa.

Morkos ir svogūnai – tai įvairių patiekalų sudedamoji dalis, todėl pasirūpinkite, kad šie komponentai būtų dar skanesni.

Taigi, kaip tinkamai paruošti morkas ir svogūnus?

1. Į keptuvę pirmiausia dėkite svogūnus

Kepamos morkos išskiria daug sulčių, todėl kartu kepami svogūnai gali blogiau iškepti. Būtent todėl vertėtų pirmiau pakepinti svogūnus, o tik tada – morkas.

2. Cukrus

Jei norite, kad pakepintų daržovių auksinis atspalvis būtų dar ryškesnis, kepdami įberkite šiek tiek cukraus.

3. Miltai

Jei ruošiamam patiekalui reikės tik svogūnų, vietoj cukraus į keptuvę įberkite šiek tiek miltų.

Jei pasinaudosite šiomis paprastomis gudrybėmis, jūsų ruošiami patiekalai tikrai kels apetitą ir bus dar skanesni.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---