Nors dauguma šeimininkių mano, kad visiškai pakanka tiesiog pakepinti morkas ir svogūnus, ir šios daržovės tikrai bus skanios, tačiau tai nėra tiesa.
Morkos ir svogūnai – tai įvairių patiekalų sudedamoji dalis, todėl pasirūpinkite, kad šie komponentai būtų dar skanesni.
Taigi, kaip tinkamai paruošti morkas ir svogūnus?
1. Į keptuvę pirmiausia dėkite svogūnus
Kepamos morkos išskiria daug sulčių, todėl kartu kepami svogūnai gali blogiau iškepti. Būtent todėl vertėtų pirmiau pakepinti svogūnus, o tik tada – morkas.
2. Cukrus
Jei norite, kad pakepintų daržovių auksinis atspalvis būtų dar ryškesnis, kepdami įberkite šiek tiek cukraus.
3. Miltai
Jei ruošiamam patiekalui reikės tik svogūnų, vietoj cukraus į keptuvę įberkite šiek tiek miltų.
Jei pasinaudosite šiomis paprastomis gudrybėmis, jūsų ruošiami patiekalai tikrai kels apetitą ir bus dar skanesni.