Penktadienis, 13 birželio, 2025

Naujausi

Kaip pasigaminti skystą muilą: paprastas receptas, kuris bus geresnis nei parduotuvėje pirktas

Daugelis žmonių mieliau naudoja skystą muilą nei kietąjį. Skystas muilas yra švelnesnis. Be to, nereikia jo trinti rankomis kol suputos. Taip pat reikėtų pabrėžti, kad skystas muilas beveik nesensta ir, kitaip nei gabalinis muilas, neišslysta iš rankų.

Jį galite nusipirkti parduotuvėse arba pasigaminti patys!

Muilo

Jums nereikia labai sudėtingų ingredientų norint jį pasigaminti. Be to, skysto muilo gamyba neužims daug laiko.

Tačiau, galiausiai, jūs gausite natūralų, visiškai saugų ir neįtikėtinai veiksmingą produktą.

Naminio skysto muilo receptas

  1. Paimkite visą gabalėlį naujo muilo arba keletą panaudoto muilo gabalėlių. Visa tai sutarkuokite ir sudėkite į gilų indą.
  2. Gautas muilo drožles užpilkite stikline verdančio vandens. Kietąsias ir skystąsias sudedamąsias dalis reikės kruopščiai ir kaip įmanoma geriau išmaišyti.
  3. Neapsieisite ir be elektrinio maišytuvo: masė turi būti vienodos konsistencijos.
  4. Tada į mišinį reikės įpilti kvapiųjų medžiagų – medaus ir glicerino (po vieną arbatinį šaukštelį) bei eterinio aliejaus (porą lašų).
  5. Po pakartotinio maišymo mišinį reikėtų palikti pastovėti maždaug ketvirtį valandos.
  6. Galutinė procedūra – užpilkite nedidelį kiekį šalto vandens. Muilą vėl reikės išmaišyti ir po to supilti į dozatorių.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---