Trečiadienis, 14 gegužės, 2025

Naujausi

Kaip pašildyti picą, kad jos pagrindas vėl būtų minkštas ir skanus?

Apetitą kelianti pica su sultingais priedais – labai gardus pasirinkimas užkandžiui ar sočiai vakarienei. Vis dėlto, šalta pica nebėra tokia pat skani kaip ką tik iškepta. Deja, net ir pašildytas patiekalas neprilygsta ką tik iš krosnies ištrauktai picai… Vis dėlto, žinodami vieną gudrybę galėsite užtikrinti, kad pica visada būtų skani.

pica

Jei picą ar tortilijas šildysite mikrobangų krosnelėje, prieš uždarydami jos dureles įdėkite ir stiklinę su vandeniu (vanduo turėtų užpildyti maždaug trečdalį stiklinės). Garuojanti drėgmė užtikrins, kad šildoma pica išliks minkšta. Šis patarimas taip pat gali būti pritaikomas ir norint „prikelti antram gyvenimui“ pasenusią duonos riekelę.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kada šį pavasarį sodinti morkas, kopūstus ir burokėlius, kad gautumėte rekordinį derlių

Morkos, kopūstai, burokėliai – pagrindinės sodo kultūros. Tinkamo laiko jų sėjai pasirinkimas tiesiogiai veikia šių daržovių augimą ir derlingumą. Kada jas sodinti? Kada sodinti morkas? Balandžio...

Kolageno papildai: patikrinkite, ar jūsų papilde nėra šių medžiagų

Kolagenas yra svarbus elementas odos, sąnarių ir plaukų sveikatai, todėl kokybiško papildo pasirinkimas yra labai svarbus. Norint gauti kuo veiksmingesnį kolageno produktą, svarbu žinoti,...
---