Penktadienis, 9 gegužės, 2025

Naujausi

Kaip tinkamai kepti žuvį, kad virtuvėje nebūtų nemalonaus kvapo?

Kepant žuvį visada iškyla ne paties maloniausio kvapo problema, kvapas greitai pasklinda po visą virtuvę. Net gartraukis ne visada gali padėti, ypač jei kepate didelę žuvies porciją. Kartais kvapai prasiskverbia net į kambarius, ypač jei jūsų svetainė sujungta su virtuve. Tačiau yra paprastas triukas, kurio dėka galite apsisaugoti nuo nemalonaus kvapo atsiradimo.

Ką reikia daryti?

Išmarinavus žuvį, laikas nuskusti bulves. Porcijai žuvies užteks vienos vidutinio dydžio bulvės. Šakniavaisis turi būti nuskustas ir supjaustytas į keturias dideles riekeles. Jas pradedame kepti tuo pačiu metu kaip ir žuvį.

Bulvės „sutrauks“ į save daugumą nemalonių kvapų, o net senas gartraukis susidoros su likusiais kvapais. Jei bandysite naudoti šį metodą, tada nereikės vėdinti virtuvės ir naudoti oro gaiviklių.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Saldus vasaros džiaugsmas: kaip sėti ir auginti arbūzus savo rankomis

Arbūzas – tai ne tik gaivinantis vasaros skanėstas, bet ir tikras vitaminų bei mineralų šaltinis. Nors dažnai manoma, kad arbūzus auginti sudėtinga, laikantis tam...

Tylusis žudikas: štai ką turite žinoti apie kiaušidžių vėžio simptomus

Kiaušidžių vėžys – sunkiai atpažįstama, bet viena pavojingiausių onkologinių ligų, kasmet nusinešanti šimtus tūkstančių moterų gyvybių visame pasaulyje. Ši liga neretai lieka nepastebėta iki...
---