Ketvirtadienis, 24 balandžio, 2025

Naujausi

Kaip tinkamai kepti žuvį, kad virtuvėje nebūtų nemalonaus kvapo?

Kepant žuvį visada iškyla ne paties maloniausio kvapo problema, kvapas greitai pasklinda po visą virtuvę. Net gartraukis ne visada gali padėti, ypač jei kepate didelę žuvies porciją. Kartais kvapai prasiskverbia net į kambarius, ypač jei jūsų svetainė sujungta su virtuve. Tačiau yra paprastas triukas, kurio dėka galite apsisaugoti nuo nemalonaus kvapo atsiradimo.

Ką reikia daryti?

Išmarinavus žuvį, laikas nuskusti bulves. Porcijai žuvies užteks vienos vidutinio dydžio bulvės. Šakniavaisis turi būti nuskustas ir supjaustytas į keturias dideles riekeles. Jas pradedame kepti tuo pačiu metu kaip ir žuvį.

Bulvės „sutrauks“ į save daugumą nemalonių kvapų, o net senas gartraukis susidoros su likusiais kvapais. Jei bandysite naudoti šį metodą, tada nereikės vėdinti virtuvės ir naudoti oro gaiviklių.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kiek Lietuvoje greitėja internetas bėgant metams

Remiantis turimais duomenimis ir bendromis tendencijomis galima teigti: Bendras greitis nuolat auga: Dėl technologijų vystymosi (ypač šviesolaidinio interneto plėtros ir 5G tinklų diegimo), konkurencijos tarp...

Kokios grožio priemonės labiausiai tinka apgyvendinimo įstaigoms?

Viešbučiai siekia užtikrinti aukščiausio lygio komfortą savo svečiams, o kokybiškos grožio priemonės yra svarbi šio patogumo dalis. Gerai parinkta kosmetika leidžia svečiams jaustis lyg...
---