Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Kame geriausia apvolioti kotletus, jei neturite miltų ar džiūvėsėlių?

Kad kotletai nesudegtų ir kepant visada susidarytų apetitą kelianti, traški plutelė, kotletai dažniausiai yra apvoliojami miltuose, džiūvėsėliuose ar manų kruopose. Apvoliojimas taip pat padeda kotletams išlikti sultingiems, tarsi „užsandarina“ patiekalą, neišteka mėsos sultys.

Jei po ranka nėra nei vieno įprasto ingrediento, tuomet turime jums kelis neįprastus pasiūlymus. Pirmas – išplakite kiaušinio baltymą ir suberkite į jį smulkiai suplėšytą batoną. Šia mase aptepkite kotletus ir kepkite įprastai.

Krakmolas taip pat yra geras pasirinkimas kotletų apvoliojimui. Jei jo neturite, taip pat galite naudoti sezamo sėklas arba linų sėmenis.

Smulkinti avižiniai dribsniai taip pat puikiai pakeičia miltus, jie net šiek tiek pagerina patiekalo skonį.

Jei yra noro ir laiko, galite pasiruošti bulvių trupinius. Jums reikės bulves sutarkuoti morkų trintuve, gautą masę kepti orkaitėje paskleidus plonu sluoksniu ir panaudoti šią masę kotletų voliojimui.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---