Pirmadienis, 12 gegužės, 2025

Naujausi

Kodėl prieš kepimą negalima sūdyti mėsos?

Daugelis mėgėjų kulinarų nė neįtaria, kad mėsą reikia sūdyti ne bet kada, o tik tam tikru metu. Dažniausiai iš įpročio druskos įberiame ruošdami mėsą kepimui, tačiau tai – didelė klaida, kuri gali ne tik pabloginti patiekalo skonį, bet ir visai jį sugadinti. Taigi, kada reikėtų įdėti druskos kepant mėsą?

Geriausia tai daryti išėmus jau iškepusį patiekalą iš keptuvės. Taip būsite tikri, kad mėsa išliks minkšta, sultinga ir švelni.

Tuo tarpu jei mėsą sūdysite prieš kepimą – kyla didelė rizika prarasti patiekalo sultingumą. Druska iš patiekalo ištraukia skystį, todėl jis išsausėja ir gali tapti kietas. O to juk kiekvienas kulinaras nori išvengti.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Pirmadienis – Linksmas Horoskopas (Gegužės 12 d.): Du Zodiako ženklai susiduria su stulbinančiomis galimybėmis, kurios gali pakeisti jų gyvenimus visiems laikams – gal net...

Norite paversti šiandieną nepaprasta diena? Pasinaudokite kosminių patarimų vadovu, kad sužinotumėte kaip! 🌟 Šiandienos horoskopas yra jūsų bilietas į fantastišką dieną. Skaitykite toliau žemiau....

Nedarykite to prieš miegą, jei norite turėti gražius ir prižiūrėtus plaukus

Daugelis svajoja pabusti su gražiais ir sveikai atrodančiais plaukais, net neįtardami, kad vakaro įpročiai gali tam trukdyti. Kai kurie veiksmai prieš miegą gali rimtai...
---