Įdarytas paprikas mėgsta daugelis kulinarų, kurie renkasi šį nesudėtingą patiekalą. Maisto gamintojai iš pradžių pašalina kotelius su kepurėlėmis, kad padarytų paprikos indelį tinkamą įdarui. Dauguma virėjų tiesiog išmeta išpjautą paprikos dalį. Jie nepagalvoja, kad šią daržovės dalį dar galima tinkamai panaudoti. Patyrę virėjai papasakojo, kaip paprikos dalį dar galima panaudoti kitiems patiekalams.
Paprikos stiebas
Paprikų stiebai yra malonaus skonio ir aromato šaltinis, ir gali būti puikus pirmųjų ir antrųjų patiekalų priedas.
Kur naudojami stiebai
Šie neįprasti ingredientai puikiai tiks mėsos ar daržovių sriuboms ir troškiniams gaminti. Stiebai sudedami į puodą. Tokiu būdu sunaudojamos kulinarinės „atliekos“ gali būti nepakartojamas prieskonis. Kepurėlės labai pagerina patiekalo skonį. Sriuba ar garnyras su jomis atvers naujas gastronomines galimybes.
Kaip išsaugoti stiebus
Stiebus laikykite plastikiniame inde. Įdėkite indą į šaldiklį, kad ingredientas išliktų tinkamas tol, kol jo prireiks.