Penktadienis, 15 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Kodėl protingos namų šeimininkės neišmeta lašinių odelių: kulinarinės gudrybės

Lašinių odelė yra kieta. Žinoma, šią produkto dalį galima gerokai suminkštinti ją stipriai susmulkinus arba labai ilgai verdant. Populiarus būdas panaudoti tokius likučius – pagaminti vyniotinį. Tačiau tokio patiekalo gamyba yra pernelyg ilgas ir varginantis procesas. Dėl šios priežasties daugelis virėjų odelę tiesiog išmeta į šiukšlių dėžę. Tačiau gudrios namų šeimininkės elgiasi kiek kitaip! Jos renka lašinių likučius ir deda juos į šaldiklį, o paskui naudoja gamindamos gardžius patiekalus.

 Šaltiena iš odelių

Kietos lašinių odelės pasižymi labai vertinga savybe – jose yra nemažai stingdančių medžiagų. Todėl kiaulių odelės yra puikus šaltienos ingredientas. Patiekalas bus gana tirštas, standus ir labai skanus.

Odelės balandėliams

Jei virėjas nori pagaminti labai skanius įdarytus balandėlius, patartina į indą, kuriame bus ruošiamas patiekalas, įdėti kiaulienos odelių. Lašinių odelės turi būti sudėtos pačioje puodo apačioje. Sudėjus odelių sluoksnį, į indą taip pat įdėkite balandėlius su mėsos įdaru. Jei pasinaudosite šiuo puikiu patarimu, patiekalas bus neįtikėtinai gardus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

11 etiketo taisyklių, kurių negalite pamiršti

Etiketas yra svarbus gyvenimo aspektas, padedantis išvengti nesusipratimų ir užtikrinti, kad elgtumėtės pagarbiai bei tinkamai įvairiose situacijose. Ar žinote, kur dėti savo rankinę restorane,...

Merkurijaus retrogradas baigėsi: Astrologų prognozės Zodiako ženklams

Po ilgų sunkumų, kuriuos sukėlė Merkurijaus retrogradas, pagaliau pasiekėme lengvą kvėpavimą – šiame etape nebeliks nesusipratimų, atidėjimų ir komunikacijos klaidų. Merkurijaus retrogradas baigėsi rugpjūčio...
---