Virtuvėje ne visada naudojame šaukštus ilgais kotais. Kai tenka pamaišyti sriubą ar kitą ruošiamą patiekalą, kartais šaukštas įkrenta į puodą. Ką daryti, kad šaukštas neįkristų į puodą? Pasinaudokite paprasta gudrybe!
Į puodą įkritęs šaukštas gali pridaryti tikrai nemažai rūpesčių, todėl pasirūpinkite, kad taip nenutiktų. Pasirodo, viskas yra labai paprasta: tereikia naudoti skalbinių segtuką, ir ši nemaloni situacija daugiau niekada nepasikartos.
Įvairūs daiktai neretai turi ne vieną paskirtį. Skalbinių segtukai – taip pat nėra išimtis, nes jie padeda išvengti galimų nepatogumų, kai dėl neapdairumo šaukštas įkrenta į puodą.
Tereikia atlikti šiuos paprastus veiksmus:
- Užsekite skalbinių segtuką ant šaukšto (maždaug per vidurį);
- Šią konstrukciją atremkite į puodą.
Šaukštas į puodą tikrai neįkris!
Na štai, dabar jau žinote, kaip išvengti šios apmaudžios klaidos, bet ar žinojote, kad medinis šaukštas gali padėti apsaugoti viryklę nuo taršos? Jei gaminsite sriubą ar troškinį, į puodą įstatykite medinį šaukštą ilgu kotu. Medinis šaukštas sulaikys kylančias putas, todėl puode liks visas jo turinys.