Gana dažnai svarstoma, kokius svogūnus reikėtų dėti į maltą mėsą, nes nuo to gali smarkiai priklausyti patiekalo skonis. Patyrę virtuvės šefai pasidalino keliomis gudrybėmis, kuriomis tikrai verta pasinaudoti.
Askaloniniai česnakai
Nors šie svogūnai yra brangesni už paprastus svogūnus, tačiau jie patiekalams gali suteikti tiesiog nepakartojamą skonį ir aromatą.
Askaloniniai svogūnai neturi nemalonaus kartumo, tad nieko keisto, kad šią svogūnų veislę labai mėgsta restoranų šefai.
Termiškai neapdoroti svogūnai
Termiškai neapdoroti svogūnai virtuvėje naudojami dažniausiai, nes toks pasirinkimas padeda sutaupyti laiko. Be to, neapkepti svogūnai išlieka pakankamai sultingi. Vis dėlto, nereikėtų pamiršti, kad tokie svogūnai gali būti kartoki, todėl tai gali pakenkti gaminamų patiekalų skoniui.
Karštu vandeniu nuplikyti svogūnai
Dauguma šeimininkių svogūnus nupliko karštu vandeniu, nes tai padeda pašalinti nemalonų svogūnų kartumą. Vis dėlto, kotletai su tokiais svogūnais gali būti ne tokie sultingi, tad šis pasirinkimas pasiteisina ne visada.
Apkepti svogūnai
Kotletai su apkeptais svogūnais visada yra labai skanūs, todėl verta kelias minutes skirti svogūnų skrudinimui. Įpilkite į keptuvę šlakelį aliejaus, ir jame kelias minutes pakepinkite svogūnus.