Agurkų lapai pagelsta, kai augalas neturi pakankamai vitaminų arba yra ligotas. Šios problemos sprendimas yra stebėtinai paprastas!
Sodininkai rekomenduoja šį patikrintą sprendimą.
Jums reikės:
- 1 kibiro vandens
- 1 kepalo senesnės duonos
- 5 ml jodo (įsigykite vaistinėje)
Eiga:
Supjaustykite duoną riekelėmis ir sudėkite į kibirą su vandeniu.

Leiskite jai taip per naktį išbrinkti.

Tada įpilkite 5 ml jodo ir gerai išmaišykite.

Palikite infuzuotis dar 2 valandas.

Paimkite 1 litrą taip paruošto tirpalo ir atskieskite su 10 litrų vandens.

Gautą tirpalą reikia purkšti ant agurkų lapų.

Likusią tirpalą laikykite vėsiame rūsyje.
Linkime gausaus derliaus!