Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Kitą kartą raugdami agurkus nepamirškite įdėti ir šių lapelių: be jų jie nebus tokie skanūs!

Paruoškite tobulus raugintus agurkus.

Raugiant agurkus galima įdėti krapų, krienų, česnakų ir čili pipirų, tačiau labai rekomenduojame pridėti ir šių lapelių.

Būtent šie lapeliai padės paruošti dar geresnį raugą.

Raugiant agurkus labai naudinga įdėti juodųjų serbentų lapų.

Tai suteikia agurkams specifinį aromatą ir skonį.

Apie šią gudrybę papasakojęs virėjas juodųjų serbentų lapus deda į stiklainių apačią.

Jis taip pat įdeda krapų, česnakų ir krienų.

Serbentų lapai turi įtakos ne tik skoniui, bet ir agurkų traškumui.

Jie nebūna minkšti išėmus juos iš stiklainio.

Agurkus ant serbentų lapų sudėkite balta puse į apačią.

Ant viršaus uždėkite krienų, čili pipirų ir krapų.

Taip pat galite pridėti kitų prieskonių.

Į vieną litrą vandens dėkite  šaukštą akmens druskos.

Supilkite raugą ir palaukite 3-4 dienas.

Rauginti agurkai – ir skanūs, ir sveiki

Rauginti agurkai – sveikas užkandis, kurį ruošia dauguma šeimininkių.

Toks užkandis yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas.

Raugintuose agurkuose yra vitaminų C, A, E, K, taip pat ir folio rūgšties.

Be to, juose gausu kalio, kalcio, fosforo ir magnio.

Raugintų agurkų skystis saugo nuo mikozės, gali padėti nuo migrenos ir gerklės skausmo.

Maža to, šios daržovės gali padėti sustiprinti imunitetą.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

3 nagų lako atspalviai, kurių turėtumėte atsisakyti, sulaukusios 50 metų

Vyresniame amžiuje nagams reikia ypatingos priežiūros. Kad nagų plokštelė būtų kuo ilgiau sveika, rinkitės švelnius atspalvius, kuriuose nėra stiprių chemikalų. Manikiūro meistrės visada jums...

Pirmadienio horoskopas (birželio 16 d.)

Jaučiate kosminę energiją ore? Šiandien gali būti lemiamas pokytis! 🌠 Sužinokite, kaip žvaigždės jums išsirikiuoja ir ką turite žinoti, kad maksimaliai išnaudotumėte tai. ♒ Vandenis...
---