Vaikystės skonis: skaniausios spurgos be pieno. Lengvas ir paprastas receptas!

Redaktorius
1 min. skaitymo

Šį skanėstą dievina ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Išbandykite lengvai paruošiamą spurgų, nukeliančių į vaikystę, receptą!

Sudėtis:

  • 500 g miltų
  • 50 ml aliejaus
  • 4 šaukštai cukraus
  • 1 pakuotė vanilinio cukraus
  • 25 g mielių
  • 200 ml vandens
  • druska
  • cukraus pudra

Paruošimo metodas:

  1. Ištirpinkite mieles 3 šaukštuose šilto vandens. Įdėkite šaukštą cukraus ir gerai išmaišykite.
  2. Į atskirą dubenį supilkite miltus.
  3. Suberkite likusį cukrų, vanilinį cukrų ir įdėkite žiupsnelį druskos.
  4. Supilkite vandenį, aliejų bei iškilusias mielės ir kruopščiai išmaišykite.
  5. Gautą tešlą plonai iškočiokite.
  6. Su stikline įspauskite tešlos apskritimus.
  7. Tada kepkite spurgas keptuvėje su sviestu, kol paruduos.
  8. Apibarstykite cukraus pudra ir mėgaukitės!
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *