Penktadienis, 15 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Visą laiką neteisingai pjaustėte svogūnus: maža gudrybė, kaip greitai juos susmulkinti.

Turbūt daugeliui šeimininkių svogūnų pjaustymas yra nemėgstamiausias maisto gaminimo procesas. Nulupus šią daržovę akyse pasirodo ašaros. Kaip galime sutrumpinti šį laiką, kai svogūną reikia supjaustyti peiliu? Pasirodo, kad šią „apgailėtiną“ procedūrą galima pagreitinti kelis kartus.

Tereikia nenupjauti svogūnų uodegėlės esančios laiškų pusėje.

Jei ant pjaustymo lentelės laikysite svogūną už šios uodegėlės, jis bus supjaustytas daug greičiau.

Supjaustę svogūną griežinėliais, likusią dalį galite išmesti.

Be greičio, šis svogūnų pjaustymo būdas turi dar vieną svarbų privalumą – tai saugumas. Kadangi pirštai bus toliau nuo peilio, net negalėsite netyčia susižeisti, nes įpjovimai būna ypač dažni naudojant aštrų įrankį.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

11 etiketo taisyklių, kurių negalite pamiršti

Etiketas yra svarbus gyvenimo aspektas, padedantis išvengti nesusipratimų ir užtikrinti, kad elgtumėtės pagarbiai bei tinkamai įvairiose situacijose. Ar žinote, kur dėti savo rankinę restorane,...

Merkurijaus retrogradas baigėsi: Astrologų prognozės Zodiako ženklams

Po ilgų sunkumų, kuriuos sukėlė Merkurijaus retrogradas, pagaliau pasiekėme lengvą kvėpavimą – šiame etape nebeliks nesusipratimų, atidėjimų ir komunikacijos klaidų. Merkurijaus retrogradas baigėsi rugpjūčio...
---