Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Mama fotografavo neišnešioto kūdikio raidą. Pažiūrėkite, kaip jis atrodo dabar

Šiuolaikiniame pasaulyje daugelis žmonių savo istorijas skelbia socialiniuose tinkluose. Dėl to galime pamatyti daug įdomių įvykių, galbūt net motyvacinių, kurie ateityje gali turėti įtakos mūsų pasaulėžiūrai į gyvenimą. Šiandien pasidalinsime ne eiline istorija. Mama fotografavo savo neišnešioto kūdikio raidą… Siūlome peržiūrėti nuotraukas ir pasidžiaugti kartu su ja.

Melisos ir jos dukros istorija tapo tikra sensacija ne tik jų gimtajame Mičigane, bet ir visame pasaulyje.

mama

Faktas yra tas, kad Greisė gimė 23 nėštumo savaitę. Tuo metu Melisa turėjo rimtų sveikatos problemų, o norėdami išgelbėti mamą ir kūdikį, gydytojai patarė žengti šį rizikingą žingsnį. Mama tam pasiryžo ir to nesigailėjo.

Mergaitė gimė maždaug 500 gramų svorio. Po dviejų savaičių ligoninėje Melisa buvo tokia psichiškai pavargusi, kad pradėjo ieškoti paguodos socialiniuose tinkluose. Jauna mama pasidalino dukros nuotraukomis, jos gimimo istorija ir augimo procesu. Kaip paaiškino Melisa, jai to reikėjo, ji norėjo gauti palaikymą iš žmonių, kurie taip pat buvo atsidūrę panašioje situacijoje. Moteris buvo įsitikinusi, kad savo istorija ji taip pat kam nors padės.

mama

Po kelių mėnesių Greisė priaugo visus reikiamus kilogramus ir jau tapo panaši į paprastą, sveiką kūdikį. Gydytojai tuo labai džiaugėsi.

Pažiūrėkite, kaip paaugo mažoji Greisė

mama

Ji yra sveikas, aktyvūs vaikas, kuris dėl tėvų meilės ir rūpesčio sugebėjo išgyventi, net kai tai atrodė neįmanoma. Dabar mergaitė gyvena visiškai normalų gyvenimą.

mama

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---