Ketvirtadienis, 5 birželio, 2025

Naujausi

Virtuvės šefo gudrybė, kuri padės paruošti tobulus naminius bulvių traškučius

Taip paruošti bulvių traškučiai gali būti patiekiami kaip puikus užkandis su įvairiais padažais, ir tikrai papuoš šventinį stalą. Virtuvės šefas pataria, kaip tą padaryti.

Jums reikės:

10 bulvių (labiau tinka senos)

Vandens

2 šaukštų acto

Aliejaus

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Nuskuskite bulves ir supjaustykite plonais griežinėliais (tam puikiai tinka speciali pjaustyklė).

Pamirkykite bulvių griežinėlius šiltame vandenyje.

Pakeiskite vandenį, į kurį įpilkite acto.

Paruoškite popierinių rankšluosčių, ant kurių nusausinkite bulvių griežinėlius.

Puode įkaitinkite aliejų, kepkite traškučius.

Kai traškučiai bus įgiję auksinį atspalvį, juos ištraukite.

Linkime skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kiekvieno Zodiako ženklo gyvenimo kredo: trumpa frazė, atskleidžianti esmę

Ar kada nors pagalvojote, kokia viena frazė galėtų tiksliausiai apibūdinti jus? Astrologijoje kiekvienas Zodiako ženklas turi savitą požiūrį į gyvenimą, pasaulį ir save. Nuo...

Sūrio ir vyno derinimas: kaip suderinti skonius, kad patirtis būtų tobula

Sūris ir vynas – du gurmaniško pasaulio perliukai, kurie tinkamai suderinti gali sukurti nepaprastą skonio harmoniją. Tačiau netinkamas derinys gali ne tik nublankinti vienas...
---