Penktadienis, 9 gegužės, 2025

Naujausi

Nuostabaus skonio dietinės kopūstų salotos: šefo gudrybė, kaip šias salotas paversti dar skanesnėmis!

Tai –  tiesiog fantastiško skonio naminių salotų receptas. Paruošti šias salotas bus tikrai labai paprasta.

Viena nedidelė gudrybė šias salotas pavers dar skanesnėmis ir suteiks joms gražią spalvą.

Jums reikės:

  • 1 morkos
  • 1/4 jauno kopūsto
  • 1/5 raudonojo svogūno
  • 3 svogūnų laiškų

Padažui:

  • 1 stiklinės graikiško jogurto (be priedų)
  • 1 arb. š. druskos
  • 1/2 arb. š. raudonėlio
  • 1/4 arb. š. maltų juodųjų pipirų
  • 1 arb. š. alyvuogių aliejaus
  • 1/2 arb. š. garstyčių

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Paruoškite visus ingredientus:

Nuskuskite morką.

Sutarkuokite stambia trintuve.

Svogūną supjaustykite smulkiais griežinėliais.

Lygiai taip pat supjaustykite kopūstą.

Į puodą įpilkite karšto vandens ir 1-2 šaukštus acto.

Įdėkite daržoves į vandenį ir palikite vandenyje 2 minutes.

Taip daržovės daug geriau išlaiko spalvą ir skonį.

Nusausinkite daržoves.

Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus.

Sudėkite į daržoves į dubenį ir paruoškite padažą.

Į dubenį įdėkite jogurto.

Įpilkite aliejaus, garstyčių ir išmaišykite.

Suberkite visus prieskonius ir druską.

Gerai išmaišykite.

Sudėkite į daržoves ir gerai išmaišykite.

Salotos skaniausios kiek pastovėjusios šaldytuve, bet galima patiekti ir iš karto.

Skanaus!

Video pamokėlė:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Google „Žemėlapių“ – nauja funkcija, kuri pravers beveik kiekvienam

Nauja Google „Žemėlapių“ funkcija automatiškai analizuoja naudotojo ekrano nuotraukas (screenshot’us) ir iš jų išskiria vietovių duomenis. Po kovo mėnesio pristatymo Google „Žemėlapių“ programėlėje oficialiai startavo...

Saldus vasaros džiaugsmas: kaip sėti ir auginti arbūzus savo rankomis

Arbūzas – tai ne tik gaivinantis vasaros skanėstas, bet ir tikras vitaminų bei mineralų šaltinis. Nors dažnai manoma, kad arbūzus auginti sudėtinga, laikantis tam...
---