Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Kaip kepti moliūgų blynus: rudeninio patiekalo receptas

Rudeninis įprastų bulvinių blynų variantas, paįvairinantis meniu. Receptas nėra sudėtingesnis nei klasikinis bulvinių blynų gaminimo būdas.

Ingredientai

  • moliūgas – 0,4 kg,
  • miltai (kvietiniai) – 4 šaukštai,
  • svogūnas – 1 vnt.,
  • kiaušinis – 1 vnt.,
  • česnakai – 2 skiltelės,
  • druska ir pipirai – pagal skonį.

Gaminimo eiga

1. Moliūgą nuvalome ir sutarkuojame stambia tarka.

2. Tada nulupkite svogūną ir česnaką. Daržovės susmulkinamos elektriniu smulkintuvu.

3. Giliame dubenyje sumaišykite: tarkuotą moliūgą, svogūnų-česnakų mišinį, miltus, kiaušinį, druską ir pipirus.

4. Papildomai galite naudoti petražoles arba baziliką. Žalumynai susmulkinami ir dedami į tešlą.

5. Sumaišę ingredientus, įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Po to paskleiskite tešlą. Iš kiekvienos pusės blynai kepami 3–4 minutes.

6. Iškepusius moliūgų blynus išdėliojame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ketvirtadienio Įkvepiantis Horoskopas (Gegužės 1 d.): Nauja Meilės Aušra Laukia Dviejų Zodiako Ženklų!

Jaučiate kosminę energiją ore? Šiandien gali būti lemiamas pokytis! 🌠 Sužinokite, kaip žvaigždės jums išsirikiuoja ir ką turite žinoti, kad maksimaliai išnaudotumėte tai. ♒...

Valdo pasaulį: 3 Zodiako ženklai, kurie dažniausiai tampa valdovais

Kai kurie žmonės tikrai atrodo tarsi gimę su karūna ant galvos — jų laikysena, sprendimai ir charizma išties primena monarchus. Astrologai tikina, kad tam...
---