Penktadienis, 18 balandžio, 2025

Naujausi

Geriausios konservuotų kopūstų salotos: jokio virimo!

Tai – tikrai puikus receptas, kuris jus sužavės paprastumu ir puikiu skoniu.

Jums reikės:

  • 2,5 kg kopūstų
  • 1 kg paprikų (naudojau spalvotas)
  • 0,5 kg svogūnų
  • 0,5 kg morkų
  • 150 g cukraus
  • 500 ml acto
  • 100 ml aliejaus

Kaip gaminti?

Paruoškite visas daržoves.

Kopūstą sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite.

Morkas nulupkite ir taip pat sutarkuokite.

Nulupkite svogūnus.

Smulkiai supjaustykite.

Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite paprikas.

Svogūnus ir paprikas taip pat galite sutarkuoti.

Paruoškite užpilą:

Sumaišykite cukrų, aliejų ir actą.

Kruopščiai išmaišykite.

Supilkite į daržovių mišinį.

Palikite 24 valandas pastovėti.

Sudėkite į stiklainius.

Užsukite dangtelius ir padėkite į šaldytuvą.

Stiklainių nereikia sterilizuoti.

Šaldytuve šios salotos gali būti laikomos labai ilgai, tačiau garantuojame, kad jas greitai suvalgysite.

Iš nurodyto kiekio paruošite maždaug 15 nedidelių stiklainių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kaip papuošti Velykų pyragą be glajaus: madingiausios 2025 metų idėjos

Velykų pyragas jau seniai nebėra tik šventinis kepinys – tai tikras prisikėlimo simbolis, kuriam skiriamas ypatingas dėmesys. Jei norite atsisakyti klasikinio glajaus arba tiesiog...

Žuvis bus sausa, jei tai darysite: pagrindinė klaida kepant skumbrę

Yra daugybė skumbrių paruošimo būdų, tačiau tarp kulinarų ir dietologų vyrauja beveik vieninga nuomonė: kepti skumbrę geriausia visą. Kodėl skumbrę reikia kepti visą? Iš pirmo žvilgsnio...
---