Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Jautienos kepenų paštetas: vos per 20 minučių

Ingredientai

  • jautienos kepenys – 900 g,
  • morkos – 450 g,
  • svogūnai – 450 g,
  • sviestas – 200 g,
  • augalinis aliejus – 30 g,
  • druska – 12 g,
  • juodieji pipirai – 5 g,
  • grietinėlė 30% – 100 ml.

Gaminimo eiga

Atskirai pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus, morkas ir supjaustytas kepenis.

Kepenis kepkite 10 minučių nuolat maišydami. Po 10 minučių nukelkite keptuvę su kepenėlėmis nuo kaitlentės, uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti 15 min.

Supilkite grietinėlę į gilų puodą, užvirinkite ir sudėkite kepenėles, keptas daržoves, druską ir pipirus. Įdėkite sviestą ir sutrinkite su trintuvu į vienalytę masę.

Atvėsinkite ir patiekite su skrebučiais, duona ar kitu mėgstamu užkandžiu.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---