Ketvirtadienis, 23 sausio, 2025

Naujausi

Troškinta jautiena: geriausias receptas, kokį teko gauti iš močiutės

Troškinta jautiena, tai klasikinis ir visiems žinomas patiekalas. Vargu ar atsiras tokių, kurie nemėgsta šio patiekalo. Ar žinote, kaip skaniai jį paruošti?

Štai kaip tai daro mano močiutė:

Jums reikės:

  • 500 g jautienos;
  • 1-2 svogūnų;
  • 200 g pievagrybių;
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių;
  • 2 šaukštai grietinės;
  • 1 valgomasis šaukštas miltų;
  • 200 g vandens;
  • 1 valgomasis šaukštas augalinio aliejaus;
  • druska ir prieskoniai pagal skonį.

Gaminimas:

Jautieną supjaustykite mažais kubeliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Supjaustykite pievagrybius į plonas riekeles. Kepkite svogūną iki auksinės spalvos, tada suberkite grybus ir pakepkite, kol skystis išgaruos.

Jautieną sudėkite į atskirą įkaitintą keptuvę. Kai tik mėsa pradeda ruduoti, suberkite miltus ir greitai išmaišykite.  Į svogūnus ir grybus įpilkite vandens, grietinės, garstyčių ir prieskonių. Mėsą iš keptuvės perkelkite į padažą ir troškinkite, kol suminkštės.

Troškinta jautiena paruošta, patiekite ją su makaronais.

jautiena

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Pensininkai Japonijoje pažeidžia įstatymus ir patenka į kalėjimą – dėl „padoresnio gyvenimo“

Japonijoje auganti izoliacija ir skurdas tarp pagyvenusių moterų lemia neįprastą ir skaudų reiškinį, – rašo vietos žurnalistai. Taip, pensininkai sąmoningai daro nusikaltimus, kad sugrįžtų...

Ketvirtadienio dangaus šokis (sausio 23 d.): Ar Mergelė ir Žuvys gali uždegti aistrą ir atrasti harmoniją tarp žvaigždžių?

💖 Ar jūsų meilės gyvenimas nulemtas žvaigždėse? Spustelėkite čia, kad atskleistumėte savo zodiako meilę! 🌌💕✨ Romantiškoje srityje jūsų ir jūsų partnerio energija šiais metais...
---