Ketvirtadienis, 24 balandžio, 2025

Naujausi

Vištienos ir grybų salotos, skonis tarsi iš prabangaus restorano

Vištienos ir grybų salotos, tai patiekalas kurį nesunku paruošti, tačiau pamiršti jo tiesiog neįmanoma. Jos yra sočios ir lengvos tuo pačiu metu.

Šios skanios vištienos ir grybų salotos gali būti patiekiamos be dekoravimo – įprastiems pietums ar vakarienei. Jūs galite papuošti ir tokiu būdu džiuginti svečius ne tik puikiu skoniu, bet ir išskirtiniu vaizdu.

Jums reikės:

  • 6 kiaušiniai
  • 200 g kieto sūrio
  • vištienos krūtinėlė
  • 400 g pievagrybių
  • svogūnas
  • 2 šaukštai majonezo
  • druska
  • morka
  • alyvuogės

Gaminimas:

Kietai išvirkite kiaušinius. Kitame puode, pasūdytame vandenyje išvirkite vištienos krūtinėlę. Susmulkinkite vištienos mėsą. Galite pjaustyte arba plėšyti.

Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Smulkia tarka sutarkuokite trynius, stambesne- baltymus. Smulkiai supjaustykite svogūną. Nuplaukite ir supjaustykite pievagrybius. Sutarkuokite morką. Sudėkite svogūnus, morkas ir grybus į keptuvę,  kepkite kol suminkštės.

Sluoksniuokite salotas: pirmasis sluoksnis yra kiaušinių baltymai. Antrasis yra vištiena, sutepta majonezu. Tada grybai su svogūnais ir morkomis, tada sūris. Ir vėl finale viską sutepkite majonezu. Tada pakartokite, kol baigsis produktai. Visą salotų paviršių papuoškite alyvuogėmis ir tarkuotu tryniu.

Palikite šiek salotas pastovėti, kad jos sumirktų ir patiekite.

Vištienos ir grybų salotos

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kiek Lietuvoje greitėja internetas bėgant metams

Remiantis turimais duomenimis ir bendromis tendencijomis galima teigti: Bendras greitis nuolat auga: Dėl technologijų vystymosi (ypač šviesolaidinio interneto plėtros ir 5G tinklų diegimo), konkurencijos tarp...

Kokios grožio priemonės labiausiai tinka apgyvendinimo įstaigoms?

Viešbučiai siekia užtikrinti aukščiausio lygio komfortą savo svečiams, o kokybiškos grožio priemonės yra svarbi šio patogumo dalis. Gerai parinkta kosmetika leidžia svečiams jaustis lyg...
---