Sekmadienis, 13 liepos, 2025

Naujausi

7 kulinarijos gudrybės, kurias privalote žinoti, jei jums 40!

Kad jūsų gaminami patiekalai taptų tikrais šedevrais ir jų gaminimas visada teiktų malonumą, užtenka žinoti keletą gudrybių.

Laikydamiesi šių patarimų, visada būsite patenkinti gautu rezultatu.

7 kulinarijos gudrybės, kurias nevėlu išmokti net 40-ties

1. Į kavą įpilkite druskos ir cinamono. Jie pagerins kavos skonį. 

2. Nuplaukite peilį iš karto po naudojimo. Taip peilis ilgesnį laiką bus aštrus.

3. Prieš ruošdami salotas, palaikykite svogūnus šaltame vandenyje 10-15 minučių. Tai pagerins svogūnų skonį.

4. Kad sultinys būtų skaidrus, įmeskite į jį ledo kubelių ir užvirkite.

5. Jei matote, jog pyrago viršus svyla, uždenkite jį drėgnu popieriniu rankšluosčiu.

6.  Norėdami paruošti baltos spalvos ryžius, virdami į vandenį įpilkite keletą lašų acto.

7. Druskos į salotas įberkite paskutinę akimirką prieš patiekiant jas ant stalo.

Laikantis šių patarimų jūsų kulinarinis gyvenimas palengvės!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kaip atvėsinti kambarį be kondicionieriaus: paprasti ir veiksmingi būdai

Vasaros karščiai gali paversti mūsų namus tikra pirtimi, ypač jei neturime oro kondicionieriaus. Tačiau žinodami keletą išmanių triukų, galite žymiai sumažinti kambario temperatūrą. Žurnalas...

Liepos 13-osios Mėnulio diena: mėnulis perspėja dėl konfliktų

Liepos 13-oji – tai viena sudėtingiausių Mėnulio kalendoriaus dienų, kai kyla įtampa, emocijos tampa nevaldomos, o net menkiausias žodis gali įžiebti rimtą konfliktą. Kad...

---