Anksčiau buvau labai nusiminusi dėl poreikio supjaustyti svogūnus, nes neįmanoma būdavo to padaryti be ašarų.
Bet kaip paaiškėjo, yra vienas būdas, leidžiantis supjaustyti svogūnus be ašarų.
Šis triukas yra labai paprastas. Toliau pateiktame vaizdo įraše profesionalus virėjas rodo, kaip tai padaryti teisingai.
Išbandykite šį triuką ir pasidalinkite savo patirtimi komentaruose!

Esu Jovita, viena iš laikas.lt straipsnių autorių. Jau nuo mažens mėgstu gaminti ir džiaugiuosi, kad mama leido eksperimentuoti virtuvėje. Mėgstamiausi patiekalai, be abejonės, desertai. Taip pat mėgstu „suktis” namuose, tad skaitytojams stengiuosi pateikti ne tik įdomių receptų, bet ir naudingų patarimų namų ruošoje.